Herkäksi syntynyt -kirja ja luentokiertue Suomessa 20.-22.3.2019

Oma Sivunkääntäjä on saanut mahdollisuuden toimia yhteistyössä hienossa tapahtumassa!

Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng saapuvat keväällä Suomeen kertomaan uudesta kirjastaan, Herkäksi syntynyt (Otava 2019), jossa he avaavat aivan uuden näkökulman erityisherkkyyteen. Voiko erityisherkkyys olla voimavara? Voisiko se olla ominaisuus, joka oikein ymmärrettynä ja huomioituna on lahja kantajalleen ja jopa ajallemme?

Yleisötapahtumissaan Helsingissä ja Turussa he kertovat miten erityisherkät kokevat maailman ja kuinka he voivat oppia elämään siinä parhaalla mahdollisella tavalla.

  • Kerromme erityisherkkyydestä positiivisessa mielessä. Herkkyytemme on vahvuus, ja meidän on itse otettava vastuu siitä. On meidän tehtävämme pitää muiden tunteet ulkopuolella. Meidän on itse luotava sellainen tila itsellemme, että muiden energiat pysyvät ulkopuolella. Jos selviämme tästä, voimme käyttää tietoisuuttamme sellaisin mitoin, että se antaa elämällemme uuden ja jännittävän ulottuvuuden.

Suomi-kiertueen aikana kirjailijat pitävät kaksi yleisöluentoa, opettavat lounasseminaarissa, signeeraavat kirjojaan ja tapaavat median edustajia.

Yleisöluento

ERITYISHERKKYS VOIMAVARANA – TURKU

Paikka: Turun Logomo, Teatro-sali, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku
 (350 henk.)

Aika: to 21.3. klo 18.00-19.30

Kirjamyyntiä ja signeeraus klo 17.00-17.45

Logomon Teatro bar/cafe palvelee asiakkaita klo 15.00 alkaen.

Liput myynnissä 5.1.2019 alkaen www.lippu.fi

Hinta: 33.50€ + toimituskulut (alk. 1€)

Tilaisuuden aikana kirjailijat ohjaavat yhteisharjoituksia ja lopuksi yleisö saa esittää kysymyksiä. Esiintymiskieli on englanti, joka tulkataan suomeksi!

Osta Herkäksi syntynyt–kirja tapahtumassa ja saat siihen Prinsessan ja Elisabethin signeerauksen!

Tiedustelut: Catarina Degerman, +358-50-5255662 catarina@freeflowfactory.com

www.freeflowfactory.com

Tapahtumat tuottaa ja järjestää FreeFlowFactory. Yhteistyössä mukana Kustannusosakeyhtiö Otava, HSP – Suomen Erityisherkät ry ja Oma Sivunkääntäjä Oy

Oletko kiinnostunut myös lounastapahtumasta Turussa? Ole yhteydessä paivi.a.kuntze@gmail.com

 * * * * * * * * * * * * * * *

Prinsessa Märtha Louise (s. 1971) on ollut julkisuuden valokeilassa useita vuosia, mikä on ollut hänelle sekä vaativaa että kehittävää. Hän on pätevöitynyt fysioterapeutiksi ja rosenterapeutiksi, kirjoittanut lukuisia kirjoja niin itsenäisesti kuin yhdessä muiden kanssa sekä juontanut monia tv-ohjelmia. Hevosurheilu on lähellä hänen sydäntään, ja hän onkin edustanut Norjan maajoukkuetta esteratsastuksessa useina vuosina. Prinsessa Märtha Louise asuu Lommedalenissa kolmen lapsensa kanssa.

Elisabeth Nordeng (s. 1968) on valmistunut laivamekaanikoksi, mutta on vaihtanut suuntaa ja pätevöitynyt energiahoitojen parissa. Eräällä energiahoito ja –luennan kurssilla Elisabeth tapasi prinsessa Märtha Louisen. Elisabethilla on neljä lasta, joista kolmen kanssa hän asuu Oslossa.

Yhdessä prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng ovat perustaneet Soulspring-yrityksen ja pitävät itsensä kehittämistä inspiroivia kursseja, esitelmiä ja seminaareja ympäri maailmaa. He ovat julkaisseet useita kirjoja yhdessä: Möt din skytsengel, Englenes hemmeligheter, Stemmen eller stoyen, Ditt spirituella passord, Født sensitive sekä Sensitive barn.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Herkäksi syntynyt –meidän tarinamme kirja

Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kertovat ensimmäistä kertaa henkilökohtaiset tarinansa elämästään erityisherkkinä, ja kuinka tästä synnynnäisestä persoonallisuuspiirteestä on tullut kummallekin vahvuus. Mitä tämä tietoisuus on ollut heille lapsena, haurautena nuoruudessa ja herkkyytenä aikuisena ja äitinä.

Erityisherkkyys on tavallinen, synnynnäinen persoonallisuuspiirre, jossa vastaanottavaisuus elämän kaikille vivahteille on alati läsnä. Erityisherkät ihmiset eläytyvät voimakkaammin; he tuntevat vahvemmin ja ajattelevat enemmän kuin muut – niin hyvässä kuin pahassa.

Kohtaamisistaan muiden erityisherkkien naisten ja miesten kanssa, sekä tutkijoiden kuin asiantuntijoiden kanssa, kirjoittajat antavat uudenlaisen kuvan siitä miten erityisherkät kokevat maailman, ja kuinka he voivat oppia elämään siinä parhaalla mahdollisella tavalla. Kirja sisältää myös harjoituksia, jotka helpottavat arkea ja rikastuttavat elämää.

”Kuulemme mitä sanot, mutta kuulemme ja näemme myös kaiken muunkin.”

Herkäksi syntynyt on kirjoitettu yhteistyössä toimittaja Kristin M. Haugen kanssa. Kirja on julkaistu suomeksi tammikuussa 2019 Kustannusosakeyhtiö Otavan toimesta ja sen on suomentanut Ebba Erolin.

”Kun aloitimme tämän kirjan parissa työskentelyn, kirjoitimme paperille kaikki sanat, jotka voisivat kuvata erityisherkkyyttä. Loppuun ajettu. Tukahdutettu. Ylivirittynyt. Yliherkkä. Erilainen. Voipunut. Kivulias. Yksinäinen. Ujo. Suodattamaton. Ylitunteellinen. Neuroottinen. Kertaheitolla huomasimme, että oli aivan liian helppoa löytää kielteisiä sanoja. Siksi käänsimme paperin, ja päätimme kirjoittaa ylös positiiviset sanat. Empatiakyky. Avoimuus. Antennit. Huomaavaisuus. Mielikuvitus. Huomiokyky. Intuitio. Luovuus. Hienotunteinen. Ymmärtäväinen. Läsnä oleva. Rehellinen. Hereillä olo. Musikaalisuus. Se auttoi. Pian osoittautuikin, että arkin toinen puoli olikin kirjoitettu tiiviimmin.

Kirjoitamme erityisherkkyydestä positiivisessa mielessä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se on ylimahtava luonteenpiirre, joka ei vaatisi erityistä vastaantuloa niin työnantajalta kuin kollegoilta. Herkkyytemme on vahvuus, ja meidän on itse otettava vastuu siitä. On meidän tehtävämme pitää muiden tunteet ulkopuolella. Meidän on itse luotava sellainen tila itsellemme, että muiden energiat pysyvät ulkopuolella. Jos selviämme tästä, voimme käyttää tietoisuuttamme sellaisin mitoin, että se antaa elämällemme uuden ja jännittävän ulottuvuuden.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *