Mitä Oma Sivunkääntäjä on

Työskenneltyäni 20 vuotta kaupan alalla ja siitä 15 vuotta kirjakauppa-alalla perustin keväällä 2017 yrityksen, Oma Sivunkääntäjä.

Oma Sivunkääntäjä hoitaa pieniä ja vähän isompiakin projekteja etenkin kirja-alalla. Oman Sivunkääntäjän voit pyytää haastattelemaan kirjailijoita tai kokoamaan yhteen kirjoista kiinnostuneita ihmisiä erilaisten teemojen ympärille. Tai erilaisia kirjoja ihmisten ympärille. Onko sinulla pöytälaatikossasi tai päässäsi kirja, jonka haluaisit julkaista? Sivunkääntäjä voi auttaa! Jos yrityksesi tarvitsee lyhytaikaista ja ei-kokopäiväistä projektiapua, ole yhteydessä.

Asun Turussa, mutta matka töihin Helsinkiin tai Tampereelle ei ole liian pitkä.

1996 – 2002 toimin Turun Akateemisen Kirjakaupan tiiminvetäjänä, 2002- 2011 samassa paikassa myyntipäällikkönä. Vuonna 2011 siirryin Turun Stockmannin tavaratalon johtajaksi, silloinkin erityisvastuulleni kuului kaikkien Akateemisten toiminta. Kirjat, kirjojen myynti ja kirjallisuus ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Lopetettuani työt Stockmannilla keväällä 2016 sain huikean mahdollisuuden toimia kaunokirjallisuuden Finlandia-raadissa ja valita kuusi upeaa kirjaa palkintoehdokkaaksi. Tämä urakka kypsytti minussa ajatuksen ryhtyä yksityisyrittäjäksi, joka toimii kirja-alalla kirjakauppiaiden, kustantajien ja kirjailijoiden kanssa ja välissä – tuoden kirjan lähemmäksi lukijaa ja kirjailijan lähemmäksi kustantajaa.